Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ζητήματα Καρδιάς μέρος 1ο

Αν δεν υπάρχει αγάπη.


Κατ’ αρχάς πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την 9η, 15η, 18η και 19η σεληνιακή μέρα. Αυτές οι μέρες δεν ενδείκνυνται καθόλου για νέες γνωριμίες – οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε θα είναι πάντα «λάθος».
Αντίθετα την 2η σεληνιακή ημέρα μπορείτε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος «τον άνθρωπό σας», ο οποίος πιθανόν να ήταν πάντα εκεί, απλώς εσείς δεν τον βλέπατε. Η μέρα αυτή δίνει τη δυνατότητα να «δείτε» πραγματικά και να «βρείτε» αυτό που είναι το καλύτερο για σας.



Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Την 1η ημέρα πρέπει να «παραγγείλετε» την αγάπη σας. Αυτή τη μέρα ό,τι ευχηθείς πραγματοποιείται. Προσοχή όμως γιατί η μέρα αυτή μπορεί να διαρκέσει λίγα μόλις λεπτά – δεν πρέπει να τη χάσετε. Απλώς ηρεμίστε και «σχεδιάστε» με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια την ευτυχία σας. Οι σκέψεις σας πρέπει να είναι χαρούμενες και σίγουρες. Ύστερα από την 1η ημέρα, αφήστε την ονειροπόληση και ξεχάστε την για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνουμε τις σκέψεις μας και δίνουμε την ευκαιρία στο σύμπαν να τις πραγματοποιήσει.

Την 2η ημέρα βγείτε έξω και «κοιτάξτε» γύρω σας. Σήμερα όσο ποτέ μπορείτε να «δείτε» τον κατάλληλο άνθρωπο. Προσπαθήστε να μην χάσετε τις μέρες των Διδύμων και του Λέοντα. Είναι οι καλύτερες μέρες για γνωριμία.

Την 6η ημέρα, αν έχετε εντοπίσει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο προσπαθήστε να σκεφτείτε αν θα έχετε μέλλον και τι μπορείτε να κάνετε για να το πετύχετε. Η μέρα αυτή εγγυάται σωστές απαντήσεις και την εύρεση την καλύτερης δυνατής κίνησης από μέρους σας. Ωστόσο μη βιαστείτε να κάνετε κάποια κίνηση. Όλη την 1η και 2η φάση αφιερώστε τις στο σχεδιασμό των κινήσεών σας.

Αν τελικά αποφασίσετε να δράσετε – η καλύτερη μέρα γι’ αυτό είναι η 21η. Η μέρα αυτή θα σας δώσει θάρρος και τόλμη.

Αν μέχρι το ξεκίνημα της 4ης φάσης δεν σας δόθηκε καμία ευκαιρία, σταματήστε να ψάχνετε. Αυτό που σας μένει είναι να περιμένετε τη Νέα Σελήνη και να ξεκινήσετε από την αρχή. Όλη την 4η φάση καλύτερα να μην κάνετε τίποτα, ούτε σχέδια. Ξεκουραστείτε.

Αν όμως όλα πήγαν καλά, η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσετε σοβαρή σχέση, καθώς και να παντρευτείτε, είναι η 17η μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!