Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η Σελήνη στα Ζώδια - Ιχθείς

Σελήνη στους Ιχθείς

Στοιχείο: Νερό


Ευαίσθητη περιοχή: πατούσες, αλλεργίες, μολύνσεις / νευρικό, λεμφικό σύστημα


Αντίθετο ζώδιο: Παρθένος


Καιρός: Άστατος καιρός με πολλή υγρασία – μεγάλη πιθανότητα βροχής. Αποφύγετε να κάθεστε στο έδαφος. Μη βγάζετε μαξιλάρια και παπλώματα έξω – θα γεμίσουν υγρασία.

Γενικά:

 Ρομαντική διάθεση, ονειροπόληση
 Αναπτυγμένη διαίσθηση. Μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε τα κρυμμένα νοήματα των πραγμάτων
 Η ψυχαγωγία σήμερα είναι απαραίτητη. Πηγαίνετε θέατρο, σε εκθέσεις, διαβάστε ποιήματα. Η υψηλή τέχνη θα σας συγκινήσει σήμερα και θα γεμίσει την ψυχή σας.
 Θρησκευτικά αισθήματα
 Αυτή τη μέρα προσπαθήστε να μειώσετε το περπάτημα και προτιμήστε τα άνετα παπούτσια.

Εμφάνιση:

 Αποφύγετε να κάνετε κάτι με τα μαλλιά σας (κούρεμα – λούσιμο). Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα αποδυναμώσετε και να αποκτήσετε πιτυρίδα.
 Μην κάνετε πεντικιούρ / μανικιούρ ακόμα κι αν είναι Παρασκευή. Ιδιαίτερα μην κάνετε τίποτα με τους κάλους σας αυτή τη μέρα.

Διατροφή:
 Ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερους υδατάνθρακες. Σήμερα μπορείτε να περιορίσετε το φαΐ όμως πιείτε πολλά υγρά.

Υγεία:

 Αποφύγετε τα φάρμακα, το αλκοόλ και τα τσιγάρα. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον μειώστε τα. Σήμερα η συνηθισμένη δόση θα είναι υπερβολική για τον οργανισμό σας λόγω της μεγάλης δεκτικότητάς του.
 Πάρτε καθαρτικό, δώστε αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!