Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πως θα συνδυάσουμε τη θεραπεία με τους κύκλους της Σελήνης ?

Τη στιγμή που η σελήνη μπαίνει σε κάποιο ζώδιο αρχίζει να ασκεί σημαντική επίδραση στο όργανο του συγκεκριμένου ζωδίου αποδυναμώνοντάς το. Εκείνη λοιπόν τη στιγμή αντενδεικνύεται οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτό το όργανο και ιδιαίτερα η χειρουργική. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφεύγετε να υπερφορτώνετε το εν λόγω όργανου.


Το αντίθετο ακριβώς ισχύει όταν πρόκειται για όργανο αντίθετο του ζωδίου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σελήνη.

Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι το εξής: τις ημέρες που η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του ταύρου πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με το λαιμό μας καθώς είναι πιο ευάλωτη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτή η περιοχή και να αποφύγουμε πχ αφαίρεση αμυγδαλών. Μια τέτοια χειρουργική επέμβαση θα μπορούσε να γίνει όταν η σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό που είναι το ακριβώς αντίθετο ζώδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!