Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σελήνη στον Κριό - κεφάλι

Η σελήνη στον Κριό κάνει το κεφάλι και το πρόσωπό μας ευάλωτα. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε επέμβαση (ιδιαίτερα χειρουργική) αλλά και καταπόνηση αυτού του μέρους του σώματός μας. Αποφύγετε τις επισκέψεις σε οδοντίατρο, κομμωτήριο ή ΩΡΛ. Μην κάνετε επεμβάσεις στα μάτια και μην τα καταπονείτε, θυμηθείτε αυτές τις ημέρες είναι πιο ευαίσθητα από ότι συνήθως.


Τις μέρες αυτές έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες για πονοκέφαλο ή ίλιγγο. Πιείτε περισσότερα υγρά – κατά προτίμηση νερό- και αποφύγετε τη σοκολάτα, τον καφέ, τη ζάχαρη και τα αυγά. Ένας περίπατος θα μπορέσει να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το στρες.

Πολύποδες στη μύτη μπορούν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά. Η καλύτερη περίοδος γι’ αυτό είναι όταν η Σελήνη είναι στη τρίτη ή τέταρτη φάση της και βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Αν η επέμβαση γίνει σε μέρες Κριού ή Ταύρου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες επανεμφάνισής τους.

Όσον αφορά τα μάτια, ενδείκνυται ενδυνάμωσή τους με γυμναστική σε μέρες Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Μια πολύ καλή συμβουλή είναι να σαλιώνουμε (το σάλιο μας έχει και αυτό θεραπευτικές και αιμοστατικές ιδιότητες) το πάνω βλέφαρο τα πρωινά και όσον αφορά τις σακούλες, θα βοηθήσει αν μασουλήσετε, νηστικοί, 2 μπίλιες μαύρου πιπεριού. Επίσης, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι τα νεφρά μας έχουν στενή σχέση με τα μάτια και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που προτείνουμε την κατανάλωση πολλών υγρών (προτιμήστε το νερό) τις μέρες του Κριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!