Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σελήνη στους Διδύμους - πνεύμονες, ώμοι, χέρια

Η σελήνη στους Διδύμους κάνει ευάλωτους τους ώμους, χέρια, καρπούς, πνεύμονες και άνω αναπνευστικές οδούς. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε επέμβαση (ιδιαίτερα χειρουργική) αλλά και καταπόνηση αυτών των σημείων.


Σε αυτή την περίοδο αντιστοιχεί το γαλάζιο χρώμα.

Όταν η σελήνη διανύει το ζώδιο των Διδύμων, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση του δέρματος, συκωτιού και αίματος. Αν έχετε κυκλοφορικά προβλήματα (κρύα άκρα), θα σας βοηθήσει η αιμοδοσία την 12η και 18η ημέρα σελήνης ιδιαίτερα όταν αυτές τις μέρες η σελήνη είναι στο ζώδιο των Διδύμων (περισσότερα για την αιμοδοσία θα πούμε και αργότερα).

Ραγάδες: Ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης είναι ιγυηνή διατροφή πλούσια σε βιταμίνη Ε, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τις μέρες που η σελήνη βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο, τρίβουμε τις περιοχές, που υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν ραγάδες, με σκληρή βούρτσα/γάντι σε κυκλικές κινήσεις. Ύστερα, συνεχίσουμε με μασάζ με φυτικό λάδι. Αυτή τη διαδικασία είναι καλό να την κάνουμε συνεχόμενα για 14 ημέρες στις πρώτες 2 φάσεις της σελήνης ξεκινώντας με τη σελήνη στους Διδύμους. Μετά την πανσέληνο, θα συνεχίσετε το μασάζ με λάδι που ευνοεί την αποτοξίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!