Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα μερικές λεπτομέρειες για τη δίαιτα της Σελήνης

Η εξήγηση βρίσκεται στην θεωρία της βιολογικής παλίρροιας,η οποια υποστηρίζει ότι,εφόσον το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70% από νερό,η Σελήνη επηρεάζει τα σωματικά μας υγρά όπως ακριβώς και με την θάλασσα.Όταν η Σελήνη βρίσκεται στην χάση της,κυρίως από το τελευταίο τέταρτο μέχρι και την Νέα Σελήνη,τότε τα υγρά του σώματός μας φτάνουν στο μικρότερο ποσοστό τους.Αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή για να αρχίζουμε δίαιτα.Παράλληλα,η απόφασή μας θα είναι ευκολότερη,αφού η επίδραση της Νέας Σελήνης μας αναζωογονεί ψυχοσωματικά για μέρες(κυρίως όσους ανήκουν στο ζώδιο όπου πραγματοποιείται) και μας χαρίζει καλή διάθεση και ευεξία.

-Απαραίτητη προεργασία:
Αφού επισημάνετε την ημέρα και την ώρα που ξεκινάει η Νέα Σελήνη ,το τελευταίο σας γεύμα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί περίπου τρεις ώρες πριν από την Νέα Σελήνη και να αποτελείται κυρίως από φρούτα και λαχανικά .Θα μείνετε νηστικοί για 24 ώρες πίνοντας άφθονο νερό. Δεν πρέπει να φάτε τίποτα στερεό, δεν θα πρέπει να καπνίσετε και φυσικά δεν θα πρέπει να πιείτε καφέ, αναψυκτικά ή άλλα ερεθιστικά ροφήματα. Μπορείτε να πιείτε όμως άφοβα αφεψήματα από βότανα, αρκεί να μην χρησιμοποιήσετε καμιά γλυκαντική πρόσθετη ουσία. Κατά την διάρκεια αυτού του 24ώρου πρέπει απαραιτήτως να πιείτε πέντε λίτρα μεταλλικό νερό. Πίνετε 1 ποτήρι νερό κάθε μια ώρα ή ακόμα περισσότερο αν το επιθυμείτε.

-Αμέσως μετά:
Όταν συμπληρωθούν οι 24 ώρες της αποτοξίνωσης μην πέσετε αμέσως στο φαγητό και σε όσα ήταν απαγορευμένα την προηγούμενη μέρα όπως π.χ. το κάπνισμα! Συνεχίστε να πίνετε πολύ νερό και πιείτε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο από φρούτα ή λαχανικά εποχής τον οποίο θα πρέπει να αραιώσετε με αρκετό νερό. Μην χρησιμοποιείτε τυποποιημένους χυμούς και μην ανακατέψετε τους χυμούς φρούτων με λαχανικών. Πιείτε πάλι ένα χυμό μετά από 2 ώρες και αργότερα φάτε φρέσκα φρούτα ή μια χορτόσουπα ή το ζωμό βρασμένων λαχανικών. Η αποτοξίνωση θα λειτουργήσει καλύτερα, εάν τις επόμενες ημέρες συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή.

Τώρα έχοντας απαλλαγεί από τουλάχιστον 2 κιλά και με φυσικά κατάσταση καλύτερη από ποτέ, να είστε σίγουροι ότι η προσπάθειά σας οδεύει προς σίγουρη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Σελήνη στη Ζωή μας

Ενώ όλοι έχουμε θαυμάσει τη σελήνη σε διάφορες φάσεις της, έχουμε δει ταινίες και έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες…. λίγοι όμως γνωρίζουν γι’ αυτήν.

Αντίθετα, οι πρόγονοί μας, γνώριζαν καλά τη μεγάλη επιρροή της στον πλανήτη μας και χρησιμοποιούσαν αυτές τις γνώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους!